Nytt på golvet

Idag var jag på Ikea Helsingborg för rekvisitainköp till ett skyltuppdrag. I min bråttska sprang jag förbi den här sköna mattan Lappljung Ruta och förälskelsen var total. Tänkte direkt att den skulle göra sig fint tillsammans med vår Fornasetti-tapet vid matplatsen. Det grafiska mönstret var helrätt till vår rosa soffa och ”kärlek-vid-första-ögonkastet-visade-sig-funka-fint-även-på-mattor”. Dessvärre är måtten (…200×200 cm) helt fel. Den skulle behöva vara 300 cm på ena hållet, damn!!! Nu får den istället åka ut på mattlagret och vem vet, snart syns den kanske i ett objekt nära dig.

Imorgon kickar jag igång med ett nytt projekt. Dags för homestaging av ett nyrenoverat och tillbyggt hus, här i Lund. SÅ kul 🙂  Vi ses snart igen och tack för era fina kommentarer i förra inläggetKram // Sofie

Bilder: room by sofie

10 reaktioner på ”Nytt på golvet”

  1. Åh den mattan är SÅ fin! Såg den på IKEA häromdagen (där jag för övrigt sprang på Annaleena) men har ju precis köpt Björk från Design House Stockholm och det ryms inte fler mattor här hemma hur gärna jag än skulle vilja…. Helt rätt val. Kanonsnyggt!

  2. För mig som älskar svart och vitt så faller jag ju pladask när jag ser denna. Men, ska ju även försöka få in mer färg i hemmet, likväl som på mig själv ;*), så jag undrar var man kan hitta Anna O-kudden, i sån där avlång modell. Har själv bara sett 50*50`s strl…

    Ha det bäst! 🙂

  3. Jag råkade göra precis samma sak, hade inte en tanke på att mattan skulle kunna ha ett lite udda mått! Länkar till dig i mitt inlägg om detta, hoppas det är ok 🙂
    /Erika – Walk On Wood

  4. Pingback: Inspiration till 20-talsvillan | [room] by sofie

  5. Pingback: Grafisk styling i 20-talsvillan | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *