På väg till…

Om en stund ska jag navigera mig ner till näset -närmare bestämt till Skanör. Där väntar min kund, en urgullig tjej som tillsammans med sin familj, har byggt och renoverat sitt drömhus. Det är bara SÅÅ fint och idag ska jag presentera mina idéer och piff, för att få till ”den rätta twisten” och det där lilla extra i huset. Ett superroligt projekt och med förutsättningarn som är fantastiska! Idag har jag även med mig en möbelsnickare. Japp, vi ska försöka få till en snygg platsbyggd förvaringsmöbel i allrummet på ovanvåningen. Ni vet snedtak och hela den biten. En värdefull investering som jag skulle rekommendera fler att göra. Jag har såklart mina idéer och hoppas såklart att snickar-Felix kan formge och genomföra dessa 😉 !!! Bilderna visar skrivbordet / matbordet tildigare imorse. Njut av dagen alla söta! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”På väg till…”

  1. Pingback: Nytt på golvet | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *