Inflyttning pågår.

Idag har jag och mannen haft barnfritt och därmed kunnat jobba några timmar ostört. Hur mycket får man inte gjort liksom 😉 ?! Vi påbörjade flytten ut från min tidigare arbetsplats och bilderna visar hur det såg ut i [room] by sofie -studio i eftermiddags när bilderna är tagna. I skrivande stund är såväl soffa, tillfällig matta och andra kontorsprylar på plats. Får nypa mig själv lite i armen då det känns en smula overkligt. Från och med imorgon kommer jag alltså att jobba här ifrån. Snacka om att börja ”hösten” på bästa tänkbara sätt. Det känns som ytterligare en milstolpe i [room] by sofies historia och när allt står klart (…det är en del fix kvar såklart!) blir det såklart invigning med härligt mingel. Kanske några lokala läsare vill komma och dela denna kväll med mig? Återkommer när vi närmar oss och självklart får ni följa utvecklingen av studion i veckan. Redan nu kan ni se några stylade bilder HÄR. 

Bilder: [room] by sofie

10 reaktioner på ”Inflyttning pågår.”

 1. Det där ser ju finfint ut! Förstår att det känns som en milstolpe! Själv drömmer jag om och planerar för dagen då jag också har mitt alldeles egna kontor. Jag önskar dig många kreativa stunder i ditt nya, fina kontor!

 2. Jag såg allt bilderna där på Facebook, jättesnyggt blir det! Kul att se helheten också på sista bilden även om det inte är färdigstylat! Det ser stort och rymligt ut! Där kommer du att trivas gott! Och fin plats att ta emot kunder på!
  Kram

 3. Och vilken milstolpe..!! Ser helt underbart ut. Ska blir spännande att se när det helt klart. Jag måste säga att jag älskar att du bara låtit plywooden vara.

  Ha en underbar start på veckan…(kanske inte blir så svårt med den nya arbetsplatsen)

  Kraam Emma

 4. Vad fiiiiint det blir!!! Nu får jag nog gå ut och måla lite väggar i vår Vinterträdgård så att vi också snart får en alldeles egen plats att skapa i 🙂

 5. Pingback: Nytt på golvet | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *