dreaming about…

Just nu drömmer jag om ett alldeles eget torp. Ett litet ställe dit jag kan åka med min familj och bara vara. Cykla, läsa bok och duscha utomhus. Det får gärna vara blommiga tapeter och lite slitet. En kontrast till min vardag, som i allra högsta grad handlar om design och fina saker. Bilderna får mig att fortsätta drömma och längta efter ett ställe att ”ladda batterierna” på. Hemma finns det ju alltid saker att hitta på. Finfin fredag därute! Kram // Sofie

Bilder: Carina Olander via Leva & Bo

1 reaktion på ”dreaming about…”

  1. Hej!
    Vem gör inte det:) min dröm är att ha ett sommarhus på Österlen, men det finns inte ekonomiska resurser till det. En tanker är att ha ett hus ihop med några kompisar, men då är risken att jag inte får inreda hur jag vill. Men en vacker dag kanske?!

    Tack för fin inspiration, har en liten blogg som jag precis har startat. Har en liten syfirma.

    Mvh

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *