Igår stod veckans “PROJECT” klart! Eller rättare sagt homestagingen i Malmö. Jag lämnade över objektet till mäklarbyråoch hoppas såklart det blir en lyckad försäljning. Bjuder med några fler och mer övergripande bilder idag. Och ja -alla är bilder är tagna med mitt nya objektiv 🙂 I´m happy! Lägenheten har ett underbart ljusinsläpp från finfina fönster. Vad gillar ni förresten mitt golvstilleben? Min grafiska tygtavla känner ni väl igen!? som nu blivit uppmixad med några härliga loppistavlor -köpta HÄR. Ser ni kanske också att den “röda tråden” löper genom alla rum? Önskar er en fin torsdag. Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

5 thoughts on “”

  1. Mycket nöjd kund här!
    Flyttar jag hem till Sverige igen så anlitar jag dig för lite styling-hjälp av nya lyan.

    /E

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *