Rustic look.

Det är full rulle på alla plan idag, jihhhaaa! Kul är det -minst sagt! Idag hade jag planerat att sitta hela dagen på kontoret och skissa fram ett förslag till ett arbetsrum, med tillhörande moodboard. Istället har jag fått ett nytt uppdrag och spenderat ett par timmar i studion, på mitt externa lager och i det här huset som jag håller på att tömma. Kartonger har packats, rum har planerats och jag har förberett logestiken inför morgondagen styling. (…skissjobbet får jag istället göra ikväll när barnen sover!) Nedan får ni några av mina inspirationsbilder till veckans homestaging. Jag brukar försöka sätta ord och bilder på inredningsstilen jag tänkt jobba med. Det blir liksom lättare att visualisera och jobba sig fram mot slutresultatet och hålla ihop den röda tråden genom objektet. Stilen jag kommer köra blir alltså en; Rustik country look med industriella och några moderna inslag…visst låter det bra!? Resultatet får vi se nästa vecka….  

Bilder: Fantastisk Frank via Emma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *