In action; homestaging.

Igår packade jag ihop stora delar av detta fina hus. Ett projekt jag gjorde i våras. En del tror att ”det-är-väl-bara-att-sätta-dit-en-soffa-matbord-sängar-och-lite-piff”. Men jag vill lova, att så är inte fallet. Speciellt inte när det är hus och större lägenheter. Det sväljer så enormt mycket prylar, möbler, armaturer etc. Inte minst mattor. Allt för att göra objektet trivsamt och för att lyfta fram dess potensial. Här ser ni ett härligt gäng och färgskalan går, som ni ser i gråa toner. 

Idag ska jag ut på ett nytt homestaging-uppdrag. Denna gången i Värpinge (…mysig bymiljö vid Nova Lund.) Jag har dock laddat nästa inlägg här på bloggen så titta in snart igen. De blir färska bilder från [room] by sofie´s studio. Japp, inflyttning pågår även här. Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”In action; homestaging.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *