A very small photosession.

Att styla och sen försöka hitta känslan man vill förmedla, via kameralinsen är bara SÅ roligt! Vet att ni är många som nickar nu. Här ser ni några bilder från mitt skrivbord från förra veckan, då knäppte jag några stämmningsbilder till en av mina leverantörer. Idag ska jag besöka dem och hämta hem både möbler och textilier som jag beställt. Imorgon ska de nämligen rakt in i ett av veckans homestaginguppdrag -4 ROK är det som ska få sig ett härligt lyft! Senare idag får ni inspirationsbilder till detta projekt! Önskar er alla en fin dag! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”A very small photosession.”

  1. Att fota är kul men ack så svårt! Det är många gånger det ser bra ut innan men funkar inte på bild. Eller så är det jag som är för petig… kanske. 🙂

    Glöm nu inte Eames ikväll! Skön sommar till dig med!
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *