My studio – inflyttning pågår.

Ja, det tar sig i [room] by sofie studion. Igår spenderade jag förmiddagen på ”min nya arbetsplats” för att känna på situationen, samtidigt som jag packade för dagens uppdrag. Efter att ha haft lite oordning (…milt uttryckt om ni frågar min man!) på mitt rekvisita lager är nu fallet annat. Saker och ting har sina bestämda platser och det blev en härlig känsla när jag möblerade upp rummet – om än provosoriskt. En överblivien plywoodskiva (…kvadratisk) på bockar fick agera arbetsbord igår. En form jag inte alls tänkt mig från början, men som känndes kanon. Det blev verkligen en härlig stämning när möbler och lampor kom ut på golvet. Hela garget är inklätt i plywood som ni ser och en skilljevägg har satts upp en bit in i rummet. På baksidan finns rekvisita lager från golv till tak och ytterligare ett lager innanför. Ser ni förresten skjutdörren med min fina ”Staff only” skylt??! Till vänster syns syhörnan och till höger ser ni min fina hurtsar som jag fyndade på blocket. Tavlan är en tygtavla jag själv gjort som jag gillar massor. Den ruffa hatthyllan hängde i garaget när vi köpte huset. Fortsättning följer…

Bilder: [room] by sofie

5 reaktioner på ”My studio – inflyttning pågår.”

  1. Pingback: På min önskelista. | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *