Dagens outfit; Sporty!

Fortsätter att uppdatera bloggen med Dagens outfits (…även om detta egentligen är en renodlad inredningsblogg!) Men det verkar som ni gillar det!? Det är nämligen många som mailar mig -och det är till och med någon läsare som varit och klippt sig hos min fina frisör Elin. Det är såklart super roligt att kunna inspirera er och jag blir så klart jätteglad när ni hör av er! Idag delar jag med mig av vad en läsare skrev så för någon vecka sen; ”Finfin blogg du har och jag gillar verkligen dina outfits och frisyrbilder. Hela du är som en pigg vitaminkick, så gärna mera sånt så jag tillslut kanske kan ta mig ur det eviga svarta-svarta-svarta som jag klär mig i och våga klippa av mig mitt tunna långa hår i nån fräck frissa precis som du!” Snacka om att den tjejen gjorde min dag! TACK du fina Umeåtjej!!!  

Som ni ser blev dagens outfit en lite ledigare och sportigare variant idag. Jag tillbringade gårkvällen i Köpenhamn, så det kändes liksom helt rätt 🙂 !!! Ni som känner mig vet att; I just love this style! Jag är egentligen ingen ”paljett-klännings-tjej” om ni förstår vad jag menar. Vill idag uppmuntra er att mixa olika stilar på kläder -precis som med inredning. Ni vet, lite möbler från fina gatan, lite ikea och så de där avgörande små loppisfynden som gör det hela personligt. Idag har jag på mig linne från Nike, favvo-kofta Saint Tropez, solisar från Bvlgari och skor från Converse. Snacka om stilkrock och en salig blandning av brands!!

Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”Dagens outfit; Sporty!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *