Kvällens; Blått och gult.

Lite ledsen var jag allt efter gårkvällens förlust mot England. Jag tyckte killarna kämpade på bra -även om där var några riktiga skitmål från båda lagen! Hade gärna sett Zlatan lite mer ”in action”. Som ni ser gjorde jag mitt yttersta för att heja fram Sverige. Dressade ner min blå paljettklänning med ett flätat gult bälte och gula tygskor. Ja, klänningen är kort och igår hade jag jeansshorts under. Och nej, jag har inte legat i solstolen -benen är insmorjda med brun-utan-sol 😉 !!! Vi firade vår vän som fyllde fyrtio igår och jag tyckte min outfit passade både fest och match! Önskar er en fin lördag. Kram // Sofie 

Bilder: [room] by sofie

4 reaktioner på ”Kvällens; Blått och gult.”

  1. Mycket fint! Är alltid så inspirerande och roligt att se personer som vågar uttrycka sig med kläder och kör på med glamouren 🙂

  2. Pingback: Dagens outfit; Sporty! | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *