Inred med aquafärger.

Sprang över denna bild på Hemnet inspiration imorse. Måste bara dela den med er. Jag föll för flera saker. Den aquafärgade soffan (…är den inte bara helt magisk!?) samt hur ytan av rummet disponerats, balansen mellan färger, möbler belysning och skylinen som blir blickfånget när man kommer in i rummet.

Tips; Har du kanske en grå, beige eller vita soffa kan du uppdatera rummet med en aquafärgad matta eller bara fylla upp soffan med kuddar i denna fina färg. Använd dig då av olika nyanser för mer liv. Även en stor tavla förnyar. Varför inte köpa en stor oversize kanvasduk (bra pris på byggvaruhusen) och blanda dina egna aquanyanser. Billigt, roligt och personligt. Svalt och somrigt! Hoppas bilden kan inspirera dig med -denna soliga tisdag. Nu ska jag packa ihop mig. Ska nämligen ut och kika på en lägenhet -på uppdrag av denna mäklarbyrå. Kram // Sofie 

Bild: Hemnet.se/inspiration

8 reaktioner på ”Inred med aquafärger.”

 1. Äskar färgen, både ljusare och mörkare nyanser! Har den själv i vardagsrummet höst och vinter men skulle kunna ha den året om. Så fräsch! Och soffan har Ikea verkligen lyckats med… snyggsnygg!
  Kram

 2. Vilka bra tips du delar, Sofie! Har länge försökt hitta en matta som matchar både soffan och passar in i vårt vita vardagsrum men det kanske är precis tvärtom att mattan ska ha en helt annan färg! TACK!

 3. Vill ha pronto, grymt snyggt, hade en aqua färgad smeg kyl förut som jag var lätt kär i. Och släng över den där sassy midnattsblå paljettklänningen samtidigt!

 4. Åhh! Min absoluta favoritfärg 🙂 Aqua, ljust turkost älskar sådant! Har klätt om stolar i ett sådant tyg.. Men jag ska säga att jag fick kämpa för att hitta rätt möbeltyg här i lilla Piteå. Dom som säljer möbeltyger här försökte övertala mig att det inte är inne med sådana färger.. Oxh ideén med att måla en stor canvas var ju bra. Passar sådana färger bra ihop med en dovt röd skinsoffa i strikt modell?

  Är det ok om jag lånar denna bild till min blogg? länkar självklart till dig.

  Mvh
  Catharina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *