Favoritkuddar och citronträd.

Idag ska jag till Österlen -närmare bestämt till Simrishamn. Butikskommunikation och skyltning står på agendan och visst är det allt lite speciellt att ”rodda” i sina hemtrakter. För er som inte har stenkoll på min bakgrund så har jag faktiskt arbetat på bank i nästan fyra år. Ett av mina första riktiga sommarjobb (…för typ jättemånga år sedan) var faktiskt i kassa / kundtjänst på bankkontor i just Simrishamn. Lite kurriosa så här på fredagsmorgonen! Bilderna jag vill visa er idag är från Brohusen i Lomma och ”sommarstylingen” jag gjorde i veckan. Nu är renfällarna och pälskuddarna utbytta mot mina favoritkuddar från Afroart. Istället för snittblommor valde jag att sätta dit ett läckert citronträd på bordet. Visst ger det en skön känsla och sommarfeeling till bilderna? Jag blev väldigt nöjd. Är du nyfiken på Brohusen, missa inte visningen på lördag mellan kl 13-14.

Önskar er en kanonfredag och tack alla fina för att ni tittar in här på bloggen! Imorgon åker vi på lite mini-weekend. Hoppas hoppas att detta underbara väder håller i sig. Är det inte helt fantastiskt, augustitemperaturer i maj. Just love it! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Favoritkuddar och citronträd.”

  1. Pingback: Ny homestaging klar! | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *