Ny homestaging klar!

I måndags var det fotografering av årets sista homestaging. Ett nybyggnads projekt i Lomma Hamn som jag haft uppmöblerat i ett år. Tillsammans med min uppdragsgivare kom vi fram till att det var dags att ändra om och byta ut en del inredning, ta lite nya bilder. Helt enkelt styla om och inreda inför 2013 års visningar. Mysiga radhus är det med härlig planlösning. Någon av er kanske såg att just dessa husen blev favoriten hos Sydsvenskans Bogranskare i söndagens bostadsbilaga? Denna gången var målet att förmedla en mer sober känslan i min styling. Lite kontrast till det färgstarka kulörerna som huset tidigare var inrett i. Jag använde mig av mjuka pasteller, rosa och aqua och jag ville fortfarande ha en känsla av den naturnära omgivningen och havet. Rottingfåtöljer och detaljer korg samt grått i zinkborden vid soffan samt lampor och accessoarer. Alla de nya bilder hittar du HÄR. Trevlig helg alla ni fina därute! Kram // Sofie 

Bilder: Fastighetsbyrån

3 reaktioner på ”Ny homestaging klar!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *