H E L G.

Veckan susade förbi i rasande fart. Puuh, hann liksom knapp blinka. För precis en vecka sedan festfixade vi för fullt inför mannens 40-års kalas. Spansk tapasbuffé, DJ och närmare femtio fina vänner förgyllde kvällen i trädgården. Snacka om att vi fick en bra start på sommaren. För visst är det sommar nu? Vill att det ska vara så här fint till september. Pleeease! Kvällarna är varma, dagarna är soliga och barnen badar i uppblåst pool. [Like] på den. Bilden kommer från Ikea-bloggen och jag får en sån där härlig ”italiensk morgonfeeling”. Nybakat lantbröd och en god espresso, på en mysig tyst innergård. Skulle mer än gärna ha några höns i trädgården. Det är ju supertrendigt att vara självförsörjande och vår för vår del skulle det nog även vara ekonomiskt gynnsamt. ”Vet-inte-hur-många-paket-ägg-jag-släpar-hem-från affären-varje-vecka”.

Helgen ska vi tillbringa med bästa vänner. Först väntar dock ett hårt pass med min fina PT. Om en timme knackar hon på dörren och idag står TRX på programmet. Effektiv och tuff träningsform -har du testat? Solig lördag önskar jag er! Kram // Sofie

Bild: Ikea, Livethemma.se

3 reaktioner på ”H E L G.”

  1. Åh jag skulle också vilja ha ett gäng höns hemma i trädgården, min faster lånar gärna ut ett par av sina under sommaren men sambon är fortfarande under bearbetning…. Nästa sommar kanske!
    Kram

  2. Vi har höns! En ras som heter dvärgkochin. Lugna och fina. Passar även en en villaträdgård. Man måste inte ha en tupp om man oroar sig för vad grannarna tycker. Inte för att tuppen stör så jättemycket. Det finns lite bilder och boktips på min blogg under att ha höns. Kan varmt rekommendera det, de är roliga och dessutom får man ägg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *