Ny soffklädsel; Del 2

Självaste påskafton är här och med den attackerades vi inatt av någon elak magbacill (….stavas det så!?) Nåväl, jag är fortfarande OK och ska snart se om någon är intresserade av att äta äggfrukost med mig. Ni mina fina läsare -får en ”rakt-upp-ner-bild” tagen med mobilen -av vår nya karamell. Jag pratar såklart om soffan och vår nya soffklädsel. Nu blir det att se sig om efter ny matta och kanske en annan uppsättning kuddar. Mina tankar går åt naturfärgad matta, kuddar i jeans och ljusgrått och kanske någon eyecatcher från Svenskt tenn. Vad tror ni? Har ni några idéer lämna gärna en kommentar. Kram och riktigt glad påsk nu!

20120407-080047.jpg

7 reaktioner på ”Ny soffklädsel; Del 2”

  1. Oj så fint det blev Sofie! Jag tänker (såklart) på textilier i gult och grönt. Svenskt Tenn låter passande. Hoppas magbacillen åkt till fanders och att ni får en fin afton. Kram!

  2. Vad snyggt det blev! En riktig karamell, det har du helt rätt i! Efter att ha läst Simplicitys inlägg, tänkte jag föreslå något grönt/någon växt.

    P.S. Mycket fin bild på dig här till höger!

  3. Jag tycker det är jättefint som det är: rosa + svart + vitt. Är själv riktigt sugen på rosa just nu… Naturfärgad matta låter bra. Jag tycker också det är fint med grönt/limegrönt till rosa. Så kanske kuddar, växter och andra detaljer i gröna toner.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *