Boktips -läs min artikel.

Från bokfynd och böcker  -så kommer här ett tips på ny bra trädgårdsbok. ”Ute blir inne” är en trädgårdsbok för alla oss som vill ha en snygg men lättskött trädgård, men som kanske inte är så där geniunt intresserade egentligen. På Akademibokhandeln frontades Ute blir inne med skylten; Årets vackraste trädgårdsbok. Ni förstår, den är väldigt fin och jag är glad att ha ett ex i mina ägor. Jag har själv intervjuat Fredrika Strandqvist Olsson -en av tjejerna bakom boken och fått några riktigt bra trädgårdstips. HÄR (på sidorna 1-3) kan du läsa min publicerade artikel; Konsten att sudda gränserna med Fredrika. Bildena är från boken och tagna av Anders Roos. Bilden längst ner tog jag på Hem & Villa mässan där boken premiärsläpptes. Fr vänster ser ni; Anna Braun, Fredrika och hennes syster Karin Strandqvist Klein. Mer inspiration hittar du på Fredrikas blogg.

Bilder: Anders Ross och [room] by sofie

2 reaktioner på ”Boktips -läs min artikel.”

  1. Den har stått på önskelistan sedan den kom, får nog göra slag i saken och inhandla den snarast! Var i butiken förra sommaren, så mycket snyggt och inspirerande! Fredrikas blogg har jag följt sedan dess!
    Kram

  2. Ååå STORT tack, vilket hett tips! Och det passade mig perfekt idag som precis har lagt ut bilder på vår altan som vi byggde förra säsongen, lite finns det kvar att styla så jag måste nog införskaffa ett exemplar av denna bok.

    Kram Linda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *