Att fynda inredningsböcker.

Igår spenderade jag stora delar av dagen på biblioteket. Strategiskt slog jag mig ner i rummet längst in, där jag omringades av maffiga pärmar, innehållande design, arkitektur och konst. (…ni som känner till Lunds stadsbibliotek vet vilket jag menar.) På väg hem bestämde jag mig för att börja investera i två fina inredningsböcker varje månad. Det skulle göra att min boksamlingen på ett år skulle ta ordentlig fart. Sagt och gjort. Jag svängde in om Akademibokhandeln. Väl inne i butiken talade en skylt till mig; 50% på reapriset. Jaja, tänkte jag. Jag kan väl kika (…av erfarenhet brukar de där hyllorna inte vara överrepresenterade av bra inrednings och designlitteratur.) Men ibland har man tur. Hela nio böcker fick följa med hem, och håll i er -jag pröjsade under femhundringen för allihopa. Snacka om fynd och en turbostart på boksamlingen. Ja, så fick jag ju en bra anledning att sitta i solen och läsa i påsk!

Kram till er fina läsare! // Sofie

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Att fynda inredningsböcker.”

  1. Underbart! Såndana där fynd drömmer jag om att göra. Framförallt inom områdena ”trädgård” och ”svensk keramik”. Kanske ska ta en lov i bokbutikerna snarast!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *