Söndagsbrunch.

Det är knäpptyst i 20-talsvillan -endast tangentsbordets knappar som låter. Njuter av tystnaden, lugnet och självklart låter jag familjen sova. Morgonstund har verkligen guld i mun -just nu. Antar att barnen blev aningen utmattade efter gårkvällens schlagerfest. Dans, glasspinnar, berg av chips och någonslags enorm godisbuffé som dukades fram. Lite så det ska vara när det är schlagerfinal ellerhur? Och visst var det rätt låt som vann? GO Loren säger jag bara. Kände spontant -äntligen en låt som kan räcka hela vägen i eurovison. Ni skulle bara sett hur jag och Esther tokdansade framför TV:n. 

Snart är det dags att duka bordet igen. Två familjer kommer över för brunch och jag måste bara slå ett slag för just söndagsbrunch hemma. Perfekt ”när-man-har-små-barn-som-man-inte-gärna-tar-ut-på-lokal”. Det är helt perfekt sätt att bjud hem och umgås på. Frukost är ju snabbt fixat och ska ändå fram liksom. Och det är ju hur enkelt som helst att bara toppa med äggröra, bacon, frukt och några croissanter. Barnen är pigga och utvilade och man slipper släppa dem sovande ut i bilen, när det är dags att åka hem. Bilden nedan är stylad och fotad av Maliin Stoor.  

Bild & styling: Maliin Stoor.

3 reaktioner på ”Söndagsbrunch.”

 1. Tack för bild och länk!!!!

  Sitter själv och knappar, tjejerna lika så på varin bärbar… Alla fokuserade på sitt – lite knepigt hur det blivit med tekniken av idag..

  Hur som – skön start på dagen!

  Må bäst och hoppas vi ses snart!

  SöndagsKram till Dig

  Maliin

 2. Låter som enhärlig söndagsmorgon! Jag tycker också det var roligt att Loreen vann! Hon känns cool, stabil och som en bra förebild!

  Härlig blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *