energi injection.

Snacka om att få energi rakt in i blodet. Precis så känns det när jag ser denna sköna bild (helt i min egna inredningssmak) tagen i Karin Mannerståls hem. När jag studerar bilden kan jag på något sätt inte stryka just förvaringsmöbeln Pilasterhyllan av John Kandell från min önskelista. Än mindre när jag ser den så här skönt proppad med inspirerande böcker. Vill bara slå mig ner -om ni förstår. Bokhyllan tar minimalt med plats (20cm bred och 22cm djup) men ger ett rum en fantastisk karaktär. Den orange kaninen på toppen gör hyllan lekfull och att Karin börjat stapla böcker redan på golvet, gör att man får en känsla att hyllan nästan växer upp ur golvet. Det får bli måndagens första ”like” mina vänner. Fin måndag till er alla! Kram // Sofie 

Bild: via Mimou.

7 reaktioner på ”energi injection.”

  1. Hmm, jag ska nog proppa in fler böcker i pilasterhyllan här hemma. Frågan är fortfarande om den ska målas eller ej, svart var ju verkligen snyggt. 🙂 /Nellie

  2. Pingback: Mer pilaster. | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *