Min favorit.

Är det något jag är glad för, så är det att jag förra året träffade Daniella Witte. En fantastisk duktig och fin tjej, som jag mer eller mindre har daglig kontakt med. Vi utbyter erfarenheter, skrattar tillsammans och peppar varandra inför olika inredningsuppdrag. Idag har jag fått äran att välja ut en favoritpryl i hennes nyöppnade webbbutik. Och det var inte lätt ska ni veta! Jag fick helt enkelt släppa alla fina ”Ferm LivingHouse Doctorby Nord-grejer” då jag helt enkelt inte kunde välja ”endast en” favorit hos Inreda Utreda. Eller, det kunde jag ju till slut och nu jag bär jag den med mig varje dag. Kika HÄR om du är nyfiken på vad det var. Daniella har fingertoppskänsla för detaljer och hon har en förmåga att välja ut ”det bästa av det bästa”. Bli inte förvånad om du vill ”klicka-hem-typ-allt” som finns i shoppen. Nåväl, fin dag till er läsare och stort lycka till med webbshopen Daniella.

Bild: Daniella Witte.

1 reaktion på ”Min favorit.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *