Studio: Del 1

Känner mig skönt trött efter dagen. Mötet i Helsingborg gick över förväntan och jag kan andas ut, släppa ner axlarna från öronen och bara sätta igång och förbereda mig. Vet inte riktigt hundra vad jag gett mig in i -men spännade och utmananade känns det allt. Mer om detta i ett annat inlägg…

För ikväll ska det handla om min blivande arbetsplats, showroom och studio. Plywoodväggarna är på plats som ni ser och totalt nio lamputtag utplacerade i taket. Finns ju inget som är viktigare än ”snygglampor” i ett rum eller på en arbetsplats. Det är liksom mer än halva grejen. Just nu sitter det spotskenor i taket som ska punktbelysa väggarna och näst på tur står att beställa fönster och glaspartier till dörröppningen (där garageportarna sitter idag.) Kan inte vänta tills fönsterna är på plats. Tusentals tankar och idéer om planlösningm hyllsystem blåser omkring i huvudet men mycket är fortfarande i planeringsstadiet. Längtar till jag har några tomma dagar i kalender och bara kan sätta mig ner och ”planera mitt egna”. Nedan ser ni schemat som jag och elektrikern gjorde för att hålla reda på var armarturer, spotar, knappar ochdimrar, uttag mm skulle sitta. Nåväl, nu längtar jag verkligen efter att få flytta dit ut! Låt mig bara få någorlunda ordning så ska saker nog få växa fram under våren. Tror ni det kan bli bra där ute?

Bilder: [room] by sofie

5 reaktioner på ”Studio: Del 1”

    1. Tack Lina! Det jobbet jag pratade med Macke om var ett annat projekt, it-företaget i Malmö. Kul att se dina barn igen 🙂 sötisar!!! Vi kan väl mötas upp på lekan där en dag, käka en glass och snacka lite!!! Kram kram Sofie

  1. Pingback: En hyllsektion har flyttat in. | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *