Klockrent DIY

Just nu är det Pintrest som hägrar för min del. Sidan slåss verkligen om all min dyrbara datortid. Jag kan liksom inte riktigt slita mig från vackra bilder, som jag enkelt kan ”pinna” och lägga i mina egna små mappar. Kvällarna (nätterna) tenderar lätta att bli sena. Pintrest är ett otroligt roligt sätt att skapa moodboards för olika projekt och intressen. Just nu ska jag fylla på min board som jag döpt till Holiday- spring 2012. Ett av mina pågående DIY-projekt här hemma (…idé från Pintrest) är att förvandla vår ikea-klocka till någonting i den här stilen. Leather is da shit, underbar kombo till den svarta platsen! Har aldrig riktigt gillat klockan men nu så kanske, när jag håller på att pimpa till den lite. I högerspalten hittar du en pintrest-ikon där du (…om du vill ) enkelt kan följa mig på Pintrest. Idag åker jag söderut. Rutten idag ser ut som följande; Lund-Simrishamn-Borrby (…om jag hinner)-Ystad-Lund. Nya möten nya spännande projekt. Love my job!!!!

 

Bilder: via Pintrest.

2 reaktioner på ”Klockrent DIY”

  1. Har en segdragen hangup på en sån där spegel och funderar på om det inte kan gå under ”klassiker” / ”bra att investera i” som rättfärdigar ett lite för högt pris… eller så kör jag enligt din DIY… Tack för härlig inspiration!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *