Mer pilaster.

På tal om att ge ett rum karaktär. Pilaster + barnrum är -ännu en good combo! Dagens andra ”pilaster-like” blev det just. Bilderna sprang jag förbi inne hos denna duktiga bloggaren och man skulle nästan kunna tro att jag blivit förföljd av hyllan idag. Bilderna får följa upp morgonens inlägg, samtidigt som jag vill passa på att tipsa om hur man kan snabbpiffa ett barnrum. En ljusslinga -modell färglada eller mönstrade bollar gör susen. Jabadabado, har fina vet jag. Slingan ger både ett härligt sken och höjd åt ett rummet (vilket pilasterhyllan i och för sig gör i detta fall.) Barnrum har ju en tendens att kännas platta, då möblerna i regel är små. Håller dessutom gosedjursbergen på att ockupera hela huset där hemma, tyckte jag att den gamla järnsängen var himla läcker för förvaring.

Bild: Bo-laget.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *