Inredningsförslag.

Idag har jag presenterat ett inredningsförslag till ett IT-företag i Malmö. Min uppgift har varit att med hjälp av nya färger, logga få en röd tråd genom kontorets entré, lounge samt lunch & fika plats. Passade nog gick företagets nya hemsida live idag också. Här på bloggen delar jag några bilder jag tog på mitt inspirationskollage imorse. Mestadels gör jag digitala kollage nuförtiden men den här gången blev det på traditionellt vis. Företaget var positiva och mina idéer gick hem -med lite tveksamheter på den ”åttameterlångafototapeten” jag valt. Gillar du förresten min nya jobbväska, i brunt skinn? Den finns att klicka hem HÄR. Fortsättning om tapeten och bilder på den följer naturligtvis. Kram och fortsatt fin måndagskväll! // Sofie

Bilder: [room] by sofie

4 reaktioner på ”Inredningsförslag.”

  1. Kul att se hur andra gör med sina kollage. Själv tycker jag det alltid är den jobbigaste biten.
    Att skapa i tanken – hur kul som helst. Att limma och klistra ,nja. Tar dessutom lång tid. Härliga färger!! häls. åland/finland

  2. Pingback: Artilleriet -värt ett besök. | [room] by sofie

  3. Pingback: Att våga. | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *