Josef Franks på väggen.

Massor med fredagsenergi fyller min kropp -me like! Jag började dagen med en inredningskonsultation hemma hos en urmysig familj med tre barn. Ett skönt radhus (vid Monumentet i Lund) där retro-influenser, fotokonst och andra fina skatter gjorde sig påminda. Kan det bli bättre? Självklart -det kan det såklart alltid! Vi har storslagna planer som kommer göra underverk och jag önskar att fler verkligen vågade investera i denna tjänst –inredare på plats. Den ger hemmet den där ”lilla extra”, den där sista knorren om ni föstår vad jag menar. Anna (…som jag var hemma hos) är en av mina läsare och det kändes såklart extra smickrande när man inspirerar här på bloggen -och sen blir anlitad ”på riktigt”. Josef Frank-tapeten som syns på bilden nedan, är ett av mina tapetförslag till familjens matplats.

Bilder: Alvhem

 

3 reaktioner på ”Josef Franks på väggen.”

  1. Underbar tapet! Har precis tapetserat den i vårt kök fast den vita varianten. Men tapeten på bilden heter ”paradiset”, inte ”vårklockor.”Trevlig helg!

  2. Tack för din uppmärksamhet J. Hittade bilden och studerade noga, tyckte jag. Men då du nyligen tapetserat med den har du såklart bäst koll! Hoppas det blev bra. Underbar tapeter som känns lekfulla och tidlösa på samma gång. Kram Sofie

  3. Tapeten är så himla fin! Min mor valde den till vår matplats där jag spenderade större delen av min uppväxt, den är så otroligt tidlös! I say go!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *