Fina PS-nyheter

Idag premiärvisade ikea sin sjunde PS-kollektion. Ni vet kollektionen med stort K ”The best of the best” liksom. Jag fick påminelsemail om pressvisningen i början på veckan och hade jag bott liiiiite närmre Stockholm så hade jag självklart varit där. Visningen var denna gång i en privat lägenhet på söder och formgivare som Jon Karlsson, WIS design, Sarah Fager är namn bakom några av produktnyheterna. Lampan som ni ser på bilden tyckte jag var himla snygg -design Johanna Jelinek. Bilderna har jag lånat av Stefan Nilsson som ofta är först med att rapportera det senaste. Fler bilder och nyheter hittar du HÄR.

Bilder: Stefan Nilsson, trendgruppen.

2 reaktioner på ”Fina PS-nyheter”

  1. Tittade in på trendgruppens inlägg och oj, så mycket fint! Måste helt klart titta närmare jag också 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *