Retro inspiration.

Lite då och då smyger jag in sköna bilder i retrostil. Det har nog ingen missat. Jag gillar verkligen stilen och blir liksom glad av att se inredningar i denna stil. Retrostilen förmedlar massor av värme, historia och personlig känsla. Och så är var det där med de klara färgerna, me like.

Önskar er alla en fin alla hjärtans dag!
Var rädda om varandra och era nära och kära. Kram // Sofie


Bilder: Fantastic Frank

9 reaktioner på ”Retro inspiration.”

  1. Frida på trendenser.se

    Härliga bilder! Håller med dig, gillar historiken i vissa möbler mer än jag uppskattar nytänk.

  2. Hej! Fina inspirerande bilder. Var kan man hitta soffbordet?
    Det var ju helt fantastiskt fint
    Varma hälsningar /Marlen Wolf

  3. Vad roligt att jag råkade hamna här! Är ju min brors lgh som är till salu i Sthlm!!!!!;) visst är det grym inredning o grymma bilder?!!! Ha en härlig kväll/ Åsa

Kommentarer är stängda.