Ombyggnaden är igång.

Jag brukar vara glad på måndagar, men idag har jag varit extra glad. Kolla själv in bilden nedan. Inget tillgjort skratt här inte -utan snarare glädje från hjärtat. Min dröm om en egen kreativstudio har idag tagit fart och jag får nypa mig i själv i armen; Är det här verklighet?! Jo det är det faktiskt. Har varit ute och tittat till killarna mellan varven och jag bjuder med obegränsat antal koppar kaffe. När som helst de behagar! Temat om plywood har jag pratat mycket om sedan Formex i höstas och vill ni se ”min inspirationsbild” till bygget hittar du du HÄR. Portarna kommer bytas ut mot glaspartier för massor av ljusinsläpp! G L A D var ordet.
Kram och godnatt! // Sofie


Bilder: [room] by sofie

5 reaktioner på ”Ombyggnaden är igång.”

  1. Johanna Stålros

    Ja ingen kan missta den glädjen du utstrålar! Vad kul…
    Hann aldrig snacka med dig på eventet, var ju så sjukt många sköna brudar man ville hinna med;) Kram

  2. Ser ut att bli jättesnyggt! Så spännande, och grattis till din egen studio, grymt härligt 🙂

    kram Karin

Kommentarer är stängda.