Kärlek för mig ÄR…

Att få värsta glädjekramarna från barnen, när jag hämtar på dagis. Det är nästan magiskt. En stressig dag på jobbet känns SÅ långt borta i det ögonblicket. Att få äta en vällagad middag med mannen på restaurang, med tillhörande gott vin och att få slippa bli avbruten i varannan mening av ”de där söta skatterna” jag precis hämtade på dagis! Ni förstår. Och kanske det viktigaste av allt, att alla mina nära och kära, mina vänner och deras vänner får vara friska. Kärleken väger ingenting och är helt gratis, glöm inte det. Det lärde den här mannen mig i lördags. Hoppas du hade en fin alla hjärtans dag igår! Kärlek till alla er som tittar in! Kram // Sofie

Bild; via Solid Frog.

1 reaktion på ”Kärlek för mig ÄR…”

  1. Fint skrivet och väldigt sant!

    Ibland, när jag känner att världen snurrar lite för fort, så stannar jag upp och föreställer mig det ögonblick när jag kliver in genom dörren efter att ha varit borta en stund och hör 2 par små fötter komma springande och entusiastiska rop "Maaaaammmaaaa!! Mamma är hemma!! MAMMA!"

    Finns inget bättre. 🙂

    En sen alla hjärtans-kram till dig också!

Kommentarer är stängda.