Nytt här hemma.

Förra veckan fick vi våra nya soffbord på plats, här hemma i 20-tals villlan. Det är två låga bord, med olika höjd. De heter Eclipse och kommer från spanska Stua. Kanske någon av er såg bordet HÄR i förra numret av Elle interiör. Tidigare hade vi en svart matta och ni kan ju bara tänka er hur svart/vitt det såg ut då, varjefall för en som gillar färg. Testade även ”det-jag-själv-bloggade” om HÄR, nämligen att vända en äkta matta upp och ner. Och tadaaaa ….visst blev det snyggt? Varma rostiga toner men inte fullt så starka (se sista bilden) som en orientalisk matta ofta har, utan lite mattare. Ett plus för den grova tråden som nu blir synlig. Det ruffar liksom till det hela! Ja, jag är helnöjd. Gillar just stilkrocken till det grafiska bilderna och kuddarna. Bilderna tog jag i söndags, då jag verkligen ansträngde mig att ligga stilla på soffan och bara ta det lugnt Lättare sagt än gjort. Böcker jag läser just nu; När börjar det riktiga livet, Fredrik Lindstöm. En förtidig julklapp till mig själv, som jag satt tänderna i. Betyg, so far -3. Och så betar jag varje dag av några dikter ur Thomas Tranströmer. Sistnämnda på rekommendation från min skrivcoach.

Önskar er en fin tisdag! Kram // Sofie


Bilder: [room] by sofie

12 reaktioner på ”Nytt här hemma.”

 1. Fint! Jag funderar också på en äkta matta till vardagsrummet, det gör ett rum så hemtrevligt!

 2. Allt och/eller Inget

  Fint! Jag letar efter en plats här hemma att lägga en äkta matta, gillar dom massor!

 3. Hej söta du,

  Var kan man hitta en sådan här matta till överkomligt pris? Vi är lite sugna på att ha en under vårt 2,20 vitlaserade långa matbord. Har hittat en fin på IKEA för 10.000 kr, men tänker att det borde finnas begagnade som håller kvaliteten och sjunkit lite i pris…
  Har du något bra tips om affär eller näthandel- förutom Blocket..?
  Färgerna är så varma och hemtrevliga och dessutom klarar de ju lite smuts utan att det "syns"- he he….

  Kram på dig
  Mimmi

 4. Fint! Soffborden är supersnygga, letar just nåt liknande själv… Och när jag läste det här var jag ju bara tvungen och testa att vända på min äkta matta också 🙂

Kommentarer är stängda.