Jag vill kakla hela väg(g)en.

TACK för era fina kommentarer i förra inlägget. Kul att ni gillade den upp och ner vända äkta mattan under soffborden. Jag har nu fått mersmak och vill göra om köket. Vi har idag ett arbetskök, som vi budget-renoverade när vi köpte 20-talsvillan för fem år sedan. Märker ni att jag är på gång? Det gäller att smida medans järnet är varmt, liksom. Jag känner för att ”knorra” till det och göra det lite mer rufft. Skapa mer industrikänsla, på riktigt. Vi har det lite som på bilden, rent planmässigt. Kylskåpet står på samma plats men så har vi spisen till vänster. Öppna hyllor och vitt kakel. Dock inte hela vägen upp. SÅ, bilden inspirerar mig massor och hamnar i mappen för inspiration här hemma. OK, jag behöver kanske inte alla knivarna som bilden visar… Undrar om det bor en slaktare där? Ha en fin onsdag! Kram // Sofie

Bilder: via Pernilla Jansson Plaza interiör blogg.

1 reaktion på ”Jag vill kakla hela väg(g)en.”

Kommentarer är stängda.