Hänger ni med?

Idag är det tisdag -även om det känns som måndag. Gårdagen gick ju SÅ himla fort. Jag märkte knappt att jag stigit ur morgonrocken, förrän det var dags att kliva i den igen på kvällen. Nåväl, jag har nu avslutat några större projekt som tagit mycket av min tid den sista tiden. Nu fokuserar jag på att iordningställa min studio, göra en ny grafisk profil, även ny hemsida är under bearbetning. Det har nämligen blivit dags för mig och [room] by sofie att ta steget vidare och blogga från egen domän. Ni hänger väl med dit när det blir dags? Bilden visar en härlig väggdekoration, som jag har planer på att göra själv i vårt uterum. Vi har ju samma liggande panel som bilden visar. Hur lätt som helst, spika upp en ram och börja surra. Mönstret bestämmer du själv…

Bilder: Hus & Hem

3 reaktioner på ”Hänger ni med?”

  1. Så spännande med egen domän, klart jag kommer följa dig på roombysofie.se! Jag har beställt tidningen från Mohv men inte fått den än, men den kommer väl så småningom.

    Vi hörs vännen,

    Kram

  2. Lina på rumochrabalder

    Härligt Sofie! Jag är med dig! Här händer det alltid nåt nytt, snacka om att inspirera andra! Kram!

Kommentarer är stängda.