Det är insidan som räknas….

Visst är det är något speciellt med öppen förvaring? Det blir liksom mer intressant. Det händer något. Inte minst med färg på insidan. Mitt hjärta bankar fortfarande lite extra för gult. Har upptäckt att mycket här hemma är svart, grått och vitt. Hmm, dags att komma in i matchen igen, tror jag. Läste att ikea ska släppa ett gult Billy vitrinskåp i limiterad upplaga. Det får gärna flytta in här, hos oss i 20-talsvillan. Mars tror jag de skulle börja sälja dem.

Nej, nu kallar kudden. Det är en riktigt trött Sofie framför datorn ikväll! Bäst att lyssna på kroppen. Kram och godnatt för idag mina vänner……


Bilder: RUM21.se Carl Andersson och Söner.

7 reaktioner på ”Det är insidan som räknas….”

 1. Finfint Sofie! Låter verkligen spännand med gula bokhyllor. Man kan aldrig få för mycket gult!

 2. Fina bilder.
  Altavoz från Karl Andrersson & söner är riktigt snygg!
  Solgult är fint vårigt.

 3. Kanel & Cayenne

  Förutom att gult inte riktigt är min färg så gillar jag idén med färgad insida. /Nellie

  ps. jag har nog hittat mina kaffefavoriter nu, Roma och Livanto. 🙂 nu ska här beställas kapslar!

Kommentarer är stängda.