Nya mål.

Ja, det är temat på Apoteksgruppens vinterkampanj.
Nya mål; med fokus på att leva sundare, friskare och kanske rent av försöka sluta röka. Igår var jag där och skyltade om och så här blev resultatet.
Hoppas såklart det ska inspirera någon… Ha en bra dag! Kram // Sofie


Bilder: [room] by sofie

4 reaktioner på ”Nya mål.”

  1. Allt som oftast en bra blogg man återkommer till och som uppskattas,- men ack så seg/hackar när man scrollar ned/upp (varför just denna och inte andra)?

  2. Så piggt med den blå/turkosa bollen! Gillar verkligen din blogg! Ska bli kul att se vad 2012 ger dig för uppdrag! Roligt att få hänga med…

  3. Kanel & Cayenne

    Kanske lite väl förutsägbart tema men det är inte alla som vet, eller tänker på, att Apoteket säljer träningsredskap så det är ju super-bra marknadsföring. Jag ska faktiskt dit idag och hämta min baby to be-box så jag ska spana in skyltningen lite extra. Jag håller fortfarande på att jobba mig igenom Nespresso-kapslarna. Jag gillar de lite mildare kaffesorterna, dock inte de med dragning åt citrus. Har dock ingen riktig favorit hittills. /Nellie

  4. [room] by sofie

    Nellie; Apotekt säljer inte träningsredskapen, utan skyltningen är för att inspirera till en mer sund livstil!

    Kram SOfie

Kommentarer är stängda.