MOHV -ännu ett spännade uppdrag.

Idag tänkte jag avslöja mitt senaste jobbuppdrag. Ett spännande redaktionellt projekt som jag jobbat med sedan mitten på december. MOHV är ett nytt mäklarkoncept, som erbjuder olika spännade tjänster och som även kommer ge ut ett glossigt bostadsmagasin (…det är nu jag kommer in i bilden.) Magasinet kommer lyssna till namnet; Time to MOHV och jag har varit med och utformat tidningens innehåll samt gjort ca 6-7 inredningsuppslag i den. Det har varit fantastiskt roligt och jag fullkommligt älskar det här redaktionella jobbet -i kombination med att homestaga såklart!

Kan det vara för att styling är väldigt fysiskt krävande? Hämta, bära, flytta, packa, ni vet och det andra är kreativt jobb framför datorn? Nåväl, jag älskar båda och tror att just nu är i den perfekta mixen. Nu ska vi bara sätta layouten 100% och så väntar jag med spänning på det första numret som kommer ut nästa vecka. Är du också nyfiken och kanske vill ha ett nummer direkt i brevlådan? Klicka då HÄR och fyll i dina uppgifter.

Trevlig tretton-helg på er alla! För egen del väntar snart en barnfri kväll med mannen. Middag och bio står på agendan ….och så sovmorgon imorgon såklart!
Kram // Sofie

5 reaktioner på ”MOHV -ännu ett spännade uppdrag.”

 1. Så spännande Sofie! Jag beställde precis ett ex. Jag hörde ditt medd. igår och jag ses gärna för en fika! Hur har du det nästa vecka? Hör av dig med förslag på dag.

  Kram Jossan

 2. StinaTooMuchInspiration

  Kul Sofie! Jag jobbar också med MOHV och sitter just och läser en av dina artiklar 🙂 Världen är liten! KRAM!
  (Ska du till Formex förresten?)

 3. Lina på rumochrabalder

  Låter hur kul som helst! Beställde ett ex och ser fram emot trevlig läsning. Hur många järn i elden har du egentligen..?

 4. Lina på rumochrabalder

  Låter hur kul som helst! Beställde ett ex och ser fram emot trevlig läsning. Hur många järn i elden har du egentligen..?

Kommentarer är stängda.