Take me to heaven.

Gaah, vilken ljussättning de fått till i denna läckra Malmövåning. Ja mycket annat också för den delen. Hit skulle jag kunna flytta vilken dag som, stilmässigt varjefall! Jag hade köpt ”hela paketet” med möbler och allt, om jag fick. Mest förälskade jag mig i familjens påhittiga ljussättningen, som är genomgående i hela lägenheten. Kolla i vardagsrummet där enkla armaturerna från bygghandeln placerats på en rad. Gillar även placeringen av den röda bordlampan i Stinghyllan. Ljussättningen är A & O som ni vet och i nio av tio fall är det den som gör den största skillnaden i ett rum.
Fler bilder och info hittar du HÄR.

Bilder: erikolsson.se

8 reaktioner på ”Take me to heaven.”

  1. Sjukt snygg lägenhet!

    Vet du vart man kan hitta den enkla men snygga taklampan som är i hallen och ovanför sängen?

    Mvh Nestor (Johans polare)

  2. Tack för fina inlägg! Det värmer:) älskar lampor och ljussättning!/ mvh Tove (ägare till lägenheten)

Kommentarer är stängda.