Vilken är din bästa app?

Hej där! Hur har ni det egentligen så här veckan innan jul? Själv är det ganska lugnt, de flesta klapparna är fixade och inslagna, som ni såg i förra inlägget. Nu fokuserar jag på födelsedags fest, julafon med familjen här hemma och likaså nyår med vännerna. Älskar att ställa till med partaj och umgås med min nära och kära, speciellt på hemmaplan.


Som om inte det räckte med festligheter så firade jag och mannen 6-årig bröllopsdag igår. Vi spenderade hela dagen på Tivoli i Köpenhamn, tillsammans med barnen och hade en riktigt härlig dag. Jag blev firad med skönsång och paket på morgonen (…fyller ju år om några dagar och på just min dag kommer mannen åka, innan jag uppskattar att bli väckt!) Så det blev liksom en combo igår. En fin Ipad 2 låg väl inpacketerad och nu har jag bara ett dilemma. Jag vill såklart ha alla de bästa inrednings och designapparna som finns, och kunna använda den som ett bra verktyg och hjälpmedel i mitt arbete!

Sååå, nu ber jag om er hjälp. Snälla lägg en kommentar med länk till din favorit-app. Inredning eller inte, I want them all :)) !!! Det kan var allt från bra inredningsmagasin, barnböcker, bra och dåliga tillbehör etc, you name it! Förresten, någon som vet om man kan blogga från blogspot.com från paddan? Jag skulle bli sååå glad om ni vill hjälpa mig.

Kram och tack på förhand! //Sofie

Translate; Yesterday I got an Ipad 2 from my husband. It was our 6th anniversery day and now I´m asking for your help. I want the best interior and design-apps in my new Ipad. Please leave a comment with link and I will be so happy! Thanks in advance!

2 reaktioner på ”Vilken är din bästa app?”

 1. Vilken fin present! Jag älskar vår ipad men jag bloggar aldrig från den men det ska väl inte vara några konstigheter.
  Min favoritapp är Pinterest.

  God Jul min vän och grattis i förskott!

  Kram Josse

 2. Sofie!
  Var blir du av? Hoppas allt är bra med er och jag har tyvärr inga apptips förutom bloglovin.
  Jag behöver din hjälp om golvlampstips! Vill piffa till vårt sovrum lite och behöver bland annat en golvlampa. Jag gillar ju bestlite men tycker den är liiiite för dyr.

  Kram! Fyller du också år nu snart? GRATTIS!

Kommentarer är stängda.