allmän uppstädning.

Idag ska jag städa, på mitt arbetsbord varjefall. Jag ska fakturera (…kul!) betala fakturer (…mindre kul!) och samla ihop kvitto m.m Den där tråkiga biten som inte ligger mig varmast om hjärtat, om jag har lov att uttrycka mig fint. Jag ska också avsluta två artiklar, samt intervjua ett välkänt företag, inför ett nytt spännade projekt. Berättar med efter årsskiftet.

Allmän uppstädning i en egenföretagars värld, skulle man nog kunna kalla det. Hoppas nu bara att jag kan kunna koppla bort jobbet under julhelgen. Det är inte det lättaste när man jobbar med sin stora hobby, och har flera roliga uppdrag i pipeline. Hoppas hinna med att uppdatera bloggen lite senare, med lite stämningsfulla julbilder! Tack för att du kikar in! Kram //Sofie

Bild: Fritz Hansen

1 reaktion på ”allmän uppstädning.”

Kommentarer är stängda.