Off to Gulled.

För er nya läsare så håller jag på att inreda [room] by sofie´s krativa arbetsplats. Det tar sin lilla tid kan jag lova er…. På vår tomt har vi ett fristående garage ca 70kvm + små extra rum och en lägenhet där jag kommer husera min firma. Det ska vara ett levande ”place” där workshopar, föreläsningar, kundmöten, gästkolleger, mm ska få plats.

Innan vi flyttade till Danmark höll jag på med samma verksamhet. Nu har jag ändrat lite i min strategi och kommer jobba mer med designmöbler och moderna klassiker i mina objekt. Därtill vill jag addera min personliga stil och göra ”en-spännade-knorr” på det hela. Senare idag beger jag mig därför av in till Gulled (..de som har argenturen för bla. Tom Dixon, HAY, Magis) och alla söta medarbetare där. Det ska nämligen köpas in möbler till kommande stylingar och homestagingar. Räkna kallt med att se denna stol i mina framtida jobb. Min favorstol just nu….

PS. Den stora vasen/skålen på bilden, köpte jag med hem från Fridas Hem i Helsingborg igår. En jättemysig liten butik ni inte får missa när ni är där. Den är oversize och passar verkligen fint på vårt ruffa bord och idag ska jag köpa något fint att plantera i den. Imorgon vankas tjej kväll och inredningsparty här hemma, mer om det senare… Önskar er en fin dag! Kram //Sofie

2 reaktioner på ”Off to Gulled.”

  1. Låter bra Sofie! Heja du! Snygg stol, jag är tokkär i deras runda små bord med ett handtag i, vad det nu är de heter.. Kram och lycka till idag!

  2. Tack Lina!
    Du menar HAY:s DLM -don´t leave me bordet. Vi har ett grått och det används dagligen. Marknadens kanske bästa (…och snyggaste) sideboard, för både ute och inne.

    Kram!

Kommentarer är stängda.