Office inspiration.

I helgen som gick tog vi ännu några rejäla krafttag i garaget.
Mitt mål är att vara på plats i min kreativa studio efter jul, och ju mer jag är där, ju mer saker vi får på plats, ju mer kreativa idéer får jag….
Igårkväll när jag surfade runt blev jag inspirerade HÄR hos duktiga Frida. Hon har via en norsk blogg hittat ”fenomenet-moodboard-på-en-bräda”. Jag kände att jag var tvungen att förmedla vidare. Ellerhur är det snyggt? Perfekt för alla som känner att de vill ta in mer rå och ruff trä-känsla, men kanske ändå inte vill byta ut inredning såsom bord och stolar. Addera en bit furu från bygghandeln och häfta upp dina favoritbilder. Varför inte göra ett litet moodboard av alla vackra saker du önskar i dig i julklapp!? Tejpbilden med renhornen (från bloggen Stylismo) hittade jag också hos Frida och den skulle jag själv gärna förverkliga nånstans här hemma. Vill ha den lite mer oversize (om ni förstår) här i vardagsrummet eller i trappan. Hmm, någon som kankse vet var jag kan köpa grå-randig tejp? Tjingeling…..

1 reaktion på ”Office inspiration.”

Kommentarer är stängda.