Café, butik och DIY.

På just detta fik hamnade jag efter en mysig promenad i Helsingborg för lite sedan. Ett av mina drömprojektet att inreda just ett café, och här på K & Co blommade drömmen upp igen. Jag blev verkligen inspirerad hur de jobbat med färg och form, olika stilar, och koncept. Extra kul är det när det finns ett handplockat urval av såväl litteratur, CD-skivor, choklad, te, som glasflasker och muggar. Blev även sugen på att tillverka egna bord i mdf…DIY är det ju som gäller! Ellerhur är de fina? Det borde väl inte vara så svårt? Också sådär snyggt lackade i min favoritfärg just nu, neonorange. Gillar verkligen att de behållt kanten träfärgad! En annan detalj som de får till i inredningen, är hur de knyter ihop underredet på DSR stolen med de industriella hyllorna i metall, vet att det är Ikea PS, men jag kommer inte ihåg namnet. Någon annan som vet kanske? Nåväl, mysigt som tusan var det där och jag kommer betämt att återvända igen. Ha en bra tisdag därute! Kram //Sofie


Bilder: [room] by sofie

5 reaktioner på ”Café, butik och DIY.”

  1. visst är där fint!!
    Jag bor i Helsingborg och dricker min kaffe på K&Co titt som tätt. De har den bästa kaffen!

  2. Mmm, ett av mina favoritkaféer i stan. Fast Koppi ett stenkast därifrån har godare kaffe. 🙂 /Nellie

Kommentarer är stängda.