Nytt med personlighet

Det är dags att rivstara veckan med härliga hemma-hos bilder.
Oavsett nytt eller gammalt hus, tar det alltid lite tid innan alla bitarna faller på plats. Men i detta nyproducerade Helsingborgshus har man haft en klar strategi och fått det väldigt ombonat. För mig skulle det lika gärna kunna vara ett beonde från sekelskiftet. Vitt på väggar och golv, och möbler i svart. Ja-det var strategin! Därtill har familjen adderat mörka fondväggar som ger härlig kontraster i rummen. Tyvärr är många lite rädda för de mörka kulörerna fortfarande, men jag hoppas ni inspireras av bilderna att våga lite mer! För visst är det fint? Kolla söta barnrumsbilden, med den svartmålade tallrikshyllan och de urfina små stolarna med svarvade ben…

Nu ska jag snöra på mig löparskorna och bege mig ut för lite frisk luft! Tjugo minuter eller så räcker för att energinivån ska ligga på topp resten av dagen. Det är nog bäst för jag har många punkter att beta av på dagen ”att-göra-lista”. Senare får ni mina egna bilder från ännu ett Helsingsborgs fik! See you!!!! Kram //Sofie


Bilder: Vårt nya Hem

2 reaktioner på ”Nytt med personlighet”

Kommentarer är stängda.