Ljussättning Turning Torso -vill du gå?

Bild: designdelicatessen.dk
Nya utmaningar står på veckans agenda. Imorgon är det nämligen dags för mig att kliva in i ännu en ny yrkesroll. Jag har nämligen blivit tillfrågad att vara konferencier och moderator för frukost seminariet i Turning Torso, som imorgon handlar om ljussättning -ni vet samarbetet mellan Metro Bostad och HSB. Självklart tackade jag JA och igår träffade jag tjejerna som ska sitta i panelen. Vi hade en jättehärlig förmiddag och gud vad vi tjejer är bra på att inspirera och förmedla positiv energi! Ett sånt möte borde stå på schemat varje vecka. Tack Lotte, Annika och Fredrika! Bilden ovan visar de redan omåttligt populära Neon Letters från italienska Selleti. Visst är de snygga? Varje bokstav är en ljuskälla, så det är fritt fram att skriva vad man vill! Högst personligt och jag trycker gilla, gilla gilla!

Med något kort framförhållning kan jag förmedla 2+2 biljetter till seminariet imorgon. Vill du kanske gå? Maila mig på roombysofie@hotmail.com och skriv namn och om du vill gå kl 8 eller kl 10. Till alla er andra som vill men inte kan, ni har möjlighet att se frukostseminariet live. Länk kommer du hitta här på bloggen imorgon bitti… Ha en bra dag! Kram //Sofie


Bilder: Fredrika S Olsson

2 reaktioner på ”Ljussättning Turning Torso -vill du gå?”

  1. Ska bli så roligt att lyssna på er alla i morgon! Och spark i baken till dig Sofie, är säker på att du kommer att göra ett strålande jobb!
    /Stina.

Kommentarer är stängda.