Praktik hos [room] by Sofie

Hej! Jag heter Lovisa Wallin och ska praktisera hos Sofie under de kommande två veckorna, vilket ska bli otroligt roligt! Jag är 17, snart 18 år och läser en Stylist inrednings-linje på gymnasiet. Vi jobbar med allt som har med styling att göra, dvs styling, planritningar, färg & material-lära, belysningsteknik, kommunikation osv. Jag har varit intresserad av inredning så länge jag kan minnas, redan som treåring påpekade jag att mormors tallrikar inte matchade underläggen.. Resan från mormors (enligt mig) felmatchning till att plugga inredning har ändrats en del, men att jobba med inredning har alltid varit min ambition!

Just nu har jag siktet inställt på att plugga journalistik efter studenten, vilket jag har tänkt kombinera med inredning. Förutom inredning så ägnar jag min fritid åt mode, foto, bloggen, DIY, mitt och mina vänners smyckes/välgörenhetsföretag Lycka, min familj och mina vänner. Min inredningssmak är det svårt att sätta fingret på, men den ideala inredningen för mig ska vara smakfull, stilig, spännande, fräsch och lyxig. Senare i eftermiddag bloggar jag om höstens kanske mest spännande samarbete, hoppas vi ses 🙂 // Lovisa

3 reaktioner på ”Praktik hos [room] by Sofie”

Kommentarer är stängda.