Välkommen Lovisa!


Vecka trettiosju och trettioåtta har länge varit reserverade åt Lovisa -som studerar vid stylist och hantverksprogrammet på Österlen. Det är första gången sedan jag startade mitt företag [room] by sofie för drygt tre år sedan, som jag ska ha en praktikant. Känns verkligen jättespännade och roligt…
Senare idag träffar ni Lovisa HÄR på bloggen.

Igår tog jag mig tid och kika in hos några av mina favoritbloggar och vad duktiga ni alla är! Hos Emma hittade jag dessa fina bilder, som jag lyckats missa hos två andra duktiga favoritbloggare Sofia och Weronica. Kolla lampslingan som Sofia slagit knut på. En lysande (..haha!) idé som jag blev sugen på att kopiera i vårt sovrum, som för övrigt verkar vara inflyttingsbart till helgen. Önskar er en kanonstart på veckan! Kram // Sofie

4 reaktioner på ”Välkommen Lovisa!”

  1. Vad spännande och inspireranda att ha en praktikant. Det kikar jag in och läser mer om. HA en bra dag!

  2. i really like the black lamp(s) 🙂 but, were did you find it?

    – malthe, malthesinterior.blogspot.com

Kommentarer är stängda.