Sovrums idéer….

Gokväll på er! Just nu sitter jag och ska klicka hem en tapet till sovrummet. Jag velar lite och tar därför en blogg-pause, för att släppa det hela en liten stund. Jag och M har idag beslutat att vi ska tapetsera väggen mitt emot sängarna så vi kan titta in i tapeten. Vi kan ha sängarna på båda väggarna och tapeten kommer sättas upp på så att vi KAN om vi vill variera sängarnas placering och där med få den som fondvägg. En sänggavel vill jag också gärna ha och visst är den ovan bara sååå snygg i sin enkelhet. Gillar att den är hög och så är den ruff :)) Belysning i form av bygglampa kommer det bli på ena sidan och på andra sidan drömmer jag fortfarande om en svart AJ lampa. Vi får allt se var det slutar…. Kram //Sofie

6 reaktioner på ”Sovrums idéer….”

Kommentarer är stängda.