Bilder från 20-tals villanSakteliga börjar vi finna oss till rätta här i vårt ny-gamla hus…

Uppackning av kartonger har gått bra och barnen har fått lekrum i gillestugan. Igår blev vi dessutom med kanin. Fluff är vår nya familjemedlem och han har sitt lilla bo i uterummet. Ja, även renovering pågår för full här hemma som ni ser. Allr är som det brukar här i 20-tals villan! I veckan har två hantverkare gjort i ordning två rum på ovanvåningen, vårt sovrum och Esthers blivande rum. Väggar, golv och tak har rivits ut och nu är det bara så gott som målning och tapetsering kvar. Fina brädgolv låg det under det ”inte-alltför-charmiga” laminatgolvet, vilket var glädjande besked. Som jag längtat efter att få göra ett riktigt fint vuxensovrum. Kan avslöja att det blir inredning i ruff industriell stil… fortsättning följer :))

Bilderna nedan visar vårt vinterbonade uterum som blev klart precis innan vi flyttade till Danmark. Det har redan blivit vårt favoritrum och det känndes naturligt att placera Fluff här. Ljust, nära till gräsmattan och lätt för Ebba att mata och ta hand om han. Kram på er och trevlig lördag! //Sofie

Bilder:[room] by sofie

4 reaktioner på ”Bilder från 20-tals villan”

  1. Postadress Torslanda

    Ska bli spännande att följa er i 20-talsvillan, gillade även Danmarkstiden – älskar Danmark – här ska vi också få en ny familjmedlem. Lilla kaninen Sniff ska flytta hem till oss imorgon, på min dotters femårsdag.

Kommentarer är stängda.