Snygg inredningsnyhet

För några dagar sen bloggade jag bilder där söta Anna Kraitz senaste möbel var med, utan att riktigt lägga märke till hur himla snygg den var… Jag pratar om serveringsvagnen DARJEELING från Källemo, och bara så ni vet så har min förkärlek till rullande inredningsdetaljer inte gett vika :)))

Vagnen har avtagbara brickor i ask (finns också i natur och vitlaserad) som gör serveringsvagnen flexibel. Gillar den röda galet mycket. Med sin lekfulla sin design fyller den ett tomt håll på ”serverings-vagns-marknaden” såvida jag inte missat någon färgglad rullande skönhet i klass med denna?!

Önskar er en bra dag! Kram //SofieBilder: Källemo /inredningsnyheter.se

4 reaktioner på ”Snygg inredningsnyhet”

  1. Hej!! Kom gärna och fira hos mig. Jag har en STOR utlottning av wings-reproduktioner, personliga tavlor, retro-motiv m.m. Välkommen att delta och lycka till!

    Hälsningar
    /Lina

  2. Jättefin rullvagn, gillar också den röda. Hade passat fint i min lägenhet om jag hade haft någon plats för den 🙂

    kram /iris

  3. Otroligt fin. Hon är en mästare på att få knorr på vardagliga produkter. Ha en toppenhelt!

Kommentarer är stängda.