Krydda sovrummet

Bild: Plazainteriör.se

Denna bild får mig att tänka att vi måste våga ta i lite mer när vi inreder. Viktigt är bara att tänka på är att hålla sig till samma färgskala. Därefter kan man mixa och matcha alla möjliga mönster. Zebra-mattan tycker jag personligen är pricken över i:et. Utan den hade rummet saknat det där ”lilla extra”. Svalt blir det med de skira vita gardinerna framför fönsterna. En ljuvlig bild, ellerhur? När interiörbilder innehåller djur eller människor blir de oftast mycket mer intressanta.

Tjingeling, idag drar jag till Ikea. Vår lilla Esther är verkligen på hugget, nu blir det till att barnsäkra här hemma 🙂 !!!
Kram Sofie

1 reaktion på ”Krydda sovrummet”

  1. Hej,
    vilken trevlig blogg du har. Ska genast lägga till i favoriterna. Jag är en sucker för rutor så tapeten gillar jag verkligen. Och när man blandar mönster, och som på den här bilden, dova färger så blir det en mysig känsla i hela rummet. Fint.

Kommentarer är stängda.